Másfél óra Ungár Péterrel

Másfél óra Ungár Péterrel

Közzétette: Dömsödi Gábor – 2020. június 18., csütörtök

Egy új műsort kezdek a RádióQ-ban. Címe még nincs, és műfaja sem, de ez utóbbi valahol ott lesz a Névshowr és a Drága Bolgár Úr között. (Ezzel nem akarok senkit elriasztani, sőt!)


Az első vendégem, Ungár Péter. 

Nem azért, mert szerintem ő a mai országgyűlés legérdekesebb tagja, mert ez csak azután jutott eszembe, hogy megbeszéltük, szerdán ráér és eljön a stúdióba.

Igazából egy politika iránt érdeklődő fiatal barátom kérdeztem, ő kire kíváncsi leginkább a magyar közéletből, és egyből rávágta: Ungár Péterre.
Ezzel,- mivel megvolt Péter telefonszáma és kötélnek állt – eldőlt az első vendég személye és a műsor stílusa is, azt hiszem.

Visszatérve Ungár Péterrel, ha nem tudják miért érdekes ő, és fel akarnak készülni, üssék fel a Wikipédiát és a neve mellett az első 8 sorban, található minimum öt olyan tény, amikről egyenként is lehetne másfél órát beszélni. 
De közben zene is lesz. 

A műsorban eldöntjük majd mi legyen a szerdánként jelentkező adás címe, addig is marad ez: Másfél óra Ungár Péterrel. (Be is írom a cikk elejére, természetesen ez csak az eheti műsor címe.) Tehát www.radioq.hu , 2020.06.17. szerda 17.30-19.00.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük